WikiWiex.com

Narzędzia do cięcia płytek: wziąć tylko najbardziej niezbędne!

Dzień dobry.

Narzędzia do cięcia płytek

niezbędne narzędzia

Istnieje kilka opcji dla specjalnych narzędzi:

Filmy na temat „Jak rzucić palenie metody dziadka”

1. Mała ręka-tarczowa, znany jako „bee” - bardzo wygodne i bardzo przystępne narzędzie - to będzie konieczne, aby wyciąć zakupić specjalny dysk, który jest specjalnie zaprojektowany do tego - ale w tym przypadku należy zauważyć, że płytka jest pożądane, aby dokładnie namoczyć, od zaopatrzenia w wodę w czasie cięcia nie należy robić - można zepsuć narzędzie;
  2. maszyny specjalne cięcia płytek ceramicznych - bardzo wygodne, ale wąsko wyspecjalizowane narzędzia. W tym przypadku, jakość cięcia będzie najlepszy, ponieważ urządzenie jest zaprojektowane do manipulowania danymi - obecność wlotu wody sprawia, że ​​dachówka proces cięcia jest znacznie czystsze, ponieważ nie będzie duża ilość pyłu, również ze względu na zaopatrzenie w wodę i skorzystać z dobrej piły do ​​cięcia - glazurevaya powierzchni płytek nie to będzie odcięty.

Jedyną rzeczą było głównym warunkiem do cięcia płytek bez małżeństwa - bez doświadczenia jest dość problematyczne.

Ponadto radzę bardzo uważać podczas pracy z „bee”, to narzędzie jest dość kapryśna, a w rękach nowicjusza - a nawet niebezpieczne. Upewnij się, że napęd jest prawidłowo zamocowane, a nawet sama - do podłączonego narzędzia sieciowego nie pozwalają dzieciom.

Druga opcja, oczywiście, bardzo wygodne, przyznaję, mam taką firmę „Makita”. I cięcie dokładne i jakości, a naprawdę po cięciu nawet na płytkach z płytkim pakowacz bez pęknięć glazurevym powłokę.

Jako alternatywę mogę zaoferować ci zabrać płytki i przejść do rynku budowlanym, często kapitan, jeśli obciążenie jest małe, sprawia, że ​​ostro w prawo przed oczami.

Mam nadzieję, że moje wskazówki dotyczące wyboru funkcji będzie przydatna zresztą swoją cięcie zrobi bez małżeństwa.

A jeśli nadal masz jakieś pytania - skontaktuj się z nami w miejscu, jestem zawsze chętnie odpowie!

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne