WikiWiex.com

Czy i jak można wyposażyć Wylewki bezpośrednio na ziemi?

cześć

Wideo na „Wylewki” Kolory „- Polimerstoun-2”

Jak wyposażyć Wylewki bezpośrednio na ziemi

Konstrukcja podłogi samopoziomowania

Filmy na temat „płci na ziemi z keramzytu zasypki”

Odpowiedź na to pytanie jest jednoznaczna - bez krawata nie można zrobić. Zacznijmy od tego, że powłoka będzie po prostu nie przywiera do gliny - te typy substancji są niekompatybilne.

I wyobrazić sobie, jak masz zamiar wyrównać ten rodzaj pokrycia? Ale zestrojenie - ten rodzaj seksu ważnego urządzenia.

Podłogi te są rozmieszczone w kilku warstwach, które są dobrze ustalone, stają się całkowicie z tworzywa sztucznego.

Wideo na „węzłów w podłodze na gruncie. Jastrych Fundacji. GC i krawat”

A co mamy w końcu? ułożone wypełniacz podłogi cienka warstwa na wyboistej powierzchni gliny (idealnie wyrównać nie dostać), będziemy upewnić się, że podłoga zostanie podzielona w miejscu złamania.

I będzie to kolosalne marnotrawstwo pieniędzy i spędził nerwów pochodzących z naprawy wymagało demontażu zepsute pokrywę. konieczne jest dla ciebie?

Więc pamiętaj - należy zrobić wylewki! Te kilka centymetrów, które chcesz wygrać w przyszłości, zaledwie kilka miesięcy, będzie wymagać wymiany kapitału, i znowu wrócić do betonowej podstawy.

Do wyboru będą musiały uważnie przeczytać niektóre z naszych pozycji, a mianowicie notatkę na parterze urządzenia, a następnie - aby związać wszystko subtelności, i wreszcie, podłogi przeciwpowodziowe - Myślę, że nie jest to niezrozumiałe.

Podobne filmy „Arbolit arbolita Zastosowanie w podłogi na gruncie.? Podniesienie ściany bezwładności”

A jednak, jeśli istnieje dla swojego problemu charakterystycznego niuansów, piszę, będę szczęśliwy odpowiedzieć.

I mam nadzieję, że będzie słuchać moich zaleceń, więc, niestety, codziennie jestem świadkiem, jak ludzie, z racji pewnej niewiedzy próbują zaoszczędzić pieniądze, ale w końcu - płacić dwa razy.

Budowa - jest to również rodzaj nauki, który bierze pod uwagę zarówno chemii i fizyki, a jeśli masz jakieś momenty, kiedy panna urządzenie, nie zdziw się, gdy wynik nie jest tak, jak byśmy chcieli.

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne