WikiWiex.com

Jak zwiększyć wytrzymałość podłogi bez żadnych dodatkowych kosztów

Podobne filmy „Przegląd wideo z czystsze Robot Xrobot 510-A”

Dzień dobry.

Filmy na temat „wypolerowanej posadzce beton w podziemnym garażu”

Jak zwiększyć wytrzymałość powierzchni podłogi

Montaż sklejki na legarach

Chodzi o to, że sam tylko odpowiedział na własne pytanie.

Podobne filmy wideo „3ds max 7 dni [Jak zoptymalizować model, usunąć zbędne wielokąty]”

Jest to jedna z powyższych metod i zwiększy siłę.

Ponieważ obciążenie jest produkowany przez swojego męża, okazuje się dość duże, a powłoka nie może zapewnić wymaganą wytrzymałość, to masz tylko dwie opcje urządzenia - zmniejszenie dystansu między belkami (to stworzy dodatkowe podłogi usztywnień) lub sklejki zastąpiony przez bardziej trwałego analogu że może się oprzeć wysokie obciążenia niż swoich arkuszy sklejki.

Podobne filmy „klinkier. Zaprawa do klinkieru”

Zaleca się również, aby zwiększyć pole przekroju dzienniku, jeśli to możliwe.

Można również używać suchej wypełnienie luki między kłód, ale ta opcja nie jest idealne ze względu na fakt, że nie mogą zapewnić odpowiednią wytrzymałość i małą lukę w sklejki pozostanie, chociaż to będzie znacznie zmniejszona.

Ponadto, jeśli nawet rozważać ocieplenie podłogi (ponownie, w tej sekcji jest łatwo znaleźć na naszej stronie internetowej, tam proponowane są różne opcje dla tego procesu), to tam - tu tyle arkuszy nie będzie.

I jak już pisałem, proponuję zastąpić arkusze sklejki regularnie drzewa, oczywiście, będą droższe, ale trochę pokład, który będzie działał przez długi czas, zapewniają także dodatkową izolację.

A jeśli nadal dostarczać dodatkowego wykończenia, na przykład, płytek lub parkietu, należy sprawdzić wypoziomowanie poziomie budynku, to lepiej od razu usunąć wszystkie wady, niż po raz kolejny podnieść podłogę.

Film „Jak podnieść poziom podłogi w starym funduszu bez obciążenia”

Mam nadzieję, że moje porady będą przydatne dla Ciebie, a jeśli masz jakieś pytania - Byłbym szczęśliwy, aby odpowiedzieć.

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne