WikiWiex.com

O PVC i linoleum płytki stary: czy prawo połączyć?

Dzień dobry.

No, nie wiem, w każdym razie niemożliwe. Wszelkie stare powłoki przed ułożeniem płytki PCV powinny zostać usunięte, zwłaszcza ciebie.

Przede wszystkim, że przyczepność na jego przedniej stronie, a powierzchnia klejowa wybranego wykończenie być nieistotne i kończy się stare linoleum mogą w każdej chwili nadążać za podstawę, nie mówiąc już o tym, że przez długi czas eksploatowany wersji takiej powłoki jest używany do wyschnięcia.

Szczerze mówiąc, nie widzę żadnych problemów, dla których nie chcesz usunąć linoleum. Jest to dość prosty proces demontażu, które mogą sprostać tylko o kilka godzin.

Tak, instalacja linoleum odbywa się na dwa sposoby - albo tłoczone cokoły i przyklejone na bokach, albo po prostu w całej klejonej powierzchni.

W pierwszym przypadku należy po prostu zdjąć cokół i pociągnąć krawędź - widać, że będzie to po prostu trzeba zakasać i doprowadzić do najbliższego śmietnika.

W drugim przykładzie wykonania, jak również zahaczyć krawędź i linoleum, jeśli nie dokładnie proste, ale również odstąpić od podłogi bez żadnych problemów.

Dalej - zaczynamy przygotować grunt. Jeśli chcesz, aby zakończyć była jakość i spowodował zazdrość gości, nie smutek, fundacja będzie musiała być dokładnie rozważone.

Tak, przede wszystkim sprawdzić wypoziomowania. Take poziom i zobaczyć, czy skok jest nasza podłoga. jeśli istnieją problemy, to twoja uwaga jest przedstawiony nasz nagłówek „równanie w podłogę”, który analizuje wszystkie rodzaje podłóg i podstawowe metody ich wyrównania.

Dalej - działanie jak już opisano w artykułach naszej stronie. Wyrównywanie pokrywę, przejdź do wyszukiwania artykułów na Dachówka pcv, który, jak mamy na miejscu.

Zdarza się, że po przeczytaniu czytelników są jakieś specyficzne niuanse związane właśnie do konkretnych warunków pracy. W tym wypadku, natychmiast skontaktuj się ze mną, jestem zawsze w kontakcie.

Jeśli zdecydujesz się położyć na płytce linoleum tego typu, to naprawdę nie jest trudne, gdy jeden wstałem rano, widać dość nieprzyjemny obraz wychowania seksualnego. Aby dodać kłopoty nawet czas spędzony na poprawę nowej podłogi, a także - dodatkowych kosztów.

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne