WikiWiex.com

Listwy poliuretanowe: malować, jak chcemy!

Dzień dobry.

Film „Jak malować cokół podłogowy”

Faktem jest, że w ogólnym poliuretanowe listwy przypodłogowe mogą być malowane praktycznie bliskich kolory, często używają farb lub olej na bazie wody - wszystko będzie zależeć od rodzaju tekstury i powierzchni, które chcesz osiągnąć.

Listwy poliuretanowe

Listwy poliuretanowe

Wideo na „cokoły malowania Wykonało się!”

farby olejne jest dość piękna okładka, i można wybrać farbę, które pomogą Ci zorganizować zarówno błyszczącą białą powierzchnię i matowa. emulsje wodne stworzy powierzchnię matową. Podczas malowania należy stworzyć maksymalną jednolitość powłoki na planszy patrząc jeden.

Aby to zrobić, przykryć powierzchnia powinna być gładka, „długie” uderzeń, unikając nadmiaru farby z pędzla.

Wideo na „montaż listew przypodłogowych z poliuretanu”

Niestety nie określają, jaki rodzaj farby cię osłaniał, tak aby spróbować zaproponować coś dla mnie trudne. Jest możliwe, że kolejne warstwy farby pomogą wyrównać kolor i różnorodność.

Jeśli nadal będziemy mówić trochę o instalacji tego typu produktów „brzegowych”, można zauważyć, że jest to dość proste.

W tym celu producent od razu przy zakupie towarów sprzedawane także akcesoria i specjalne listwy, klipy, w ogóle niczego, co może dostarczyć konkretną firmę.

Niektóre są zamontowane za pomocą wewnętrznych klamrami na tylnej stronie czar tego urządzenia jest to, że poza tym, w zasadzie, nie jest widoczny.

Filmy na temat „Ustawianie białą plastikową cokół pod malowanie”

Jednak po raz kolejny o akcesoria powinny skontaktować się jak najszybciej uzyskać wiele towarów, a następnie ustalenie, czy to przedsiębiorstwo nie będzie, wtedy jakość montażu pozostawia wiele do życzenia.

Mam nadzieję, że moje zalecenia zostały przydatna, jeśli jakichkolwiek innych pytań - będę zadowolony odpowiedzieć.

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne