WikiWiex.com

Jak podłączyć prysznic Alekseeva swoje ręce?

Filmy na temat „Łączenie z prysznicem termostatu Alekseeva”

Dmitry Denisowicza, Kazan zadaje pytanie:

Wideo na „Shower Alekseev - pierwszy znajomy”

Witamy! Powiedz mi, czy to możliwe, aby połączyć prysznicem Alekseeva własne ręce. Nauczyłem się wiele informacji na temat samego urządzenia, a plan na zamówienie z tego urządzenia, ale nie wiem jak go zainstalować prawidłowo. Proszę nam powiedzieć, czy jest możliwe, aby zamontować masażysta na własną rękę i jak trudno jest. Dziękuję.
odpowiedzi ekspertów:

Wideo na „Shower Alexeeva - nowe unikalne możliwości”

Prysznic Alekseeva z różnymi załącznikami

Podłączyć prysznic Alekseeva własnych rąk, nie wymaga specjalnych umiejętności. Wszystkie prace są wykonywane bardzo łatwo iw krótkim czasie. Do montażu urządzenia do hydromasażu z rąk trzeba odkręcić prysznic podlewania domu i podłączyć urządzenie do uwolnienia węża.

Wideo na „Shower Aleksiejew”

Hydro będzie działać doskonale w połączeniu z mikserów i węży produkcji krajowej i towarów importowanych, więc nie ma problemów z połączeniem nie powinno się pojawić.

Aby podłączyć urządzenie do miksera od producenta krajowego pierwszego zestawu zasilacza ślimakowego do zespołu uchwytu, a następnie podłączyć urządzenie do masażu prysznicem wąż. W przypadku, jeśli został zainstalowany importowanego mikser, uchwyt może być przykręcony bezpośrednio - do korzystania z adaptera nie jest konieczne.

Filmy na temat „Ustawienia wideo jak zainstalować muszli klozetowej z rękami instalacja wideo i instalacji”

Aby wymienić hydrauliczny siatkę masażer odkręcić górną nakrętkę, usuń istniejące części, włóż niezbędnej siatki i ponownie dokręcić nakrętkę.

Bądź ostrożny w procesie wkręcania Hydro. Nieostrożne obchodzenie się metaliczny wątek może „rip”.

Filmy na temat „Instalowanie miskę na płytki”

To wszystkie informacje potrzebne do zainstalowania narzędzia raportowania. Przy eksploatacji produktu i pojawiają się żadne komplikacje. Oryginalny Hydro produkowane są z wysokiej jakości tworzywa sztucznego, niemieckim, normalnie transportu codziennych krople i nierówności, ale nadal należy zachować ostrożność.

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne