WikiWiex.com

Jakie rodzaje pofałdowania są toaletowy

Filmy na temat „Zmiana instalacji unitaza.Kompaniya "SAN TECHNO""

Ratibor zadaje pytanie:

Film „Formy i systemem spłukiwania toalet. Powiemy i doradzić, jak i co do wyboru!”

Witamy! Wytłumacz, proszę, jakie są toalety marszczenia. Chcę zmieniona hydraulika w swoim mieszkaniu, a ja szukam w tej sprawie. Mieszkam w małym miasteczku, w naszych sklepach widziałem tylko jeden rodzaj, tu i zainteresował się, w rzeczywistości jest to przypadek. Dzięki za odpowiedź!
odpowiedzi ekspertów:

Filmy na temat „w toalecie. Subtelności choice”

Pofałdowania to specjalny adapter, który obecnie jest wykonany z materiałów termoplastycznych. W związku z tym może również rozciągać i pozostanie silny i niezawodny. Jakie są falistej toaleta?

marszczenie WC

Marszczenia WC, przeważnie. dzielić na wzmocnione i niezbrojonego. Były zawierać dalsze wzmocnienie ścianek drutu o małej średnicy.

Podobne filmy „mankietów WC 25 mm proste - falista tuleja gumowa do montażu muszli klozetowej"

Różnią się one pod względem rodzaju i wielkości.

Filmy na temat „toalety instalacja wideo №1 4”

Według rodzajów adapterów są podzielone na niezbrojonego i wzmocnione. Ostatnia sztywność uzyskuje się wzmocnienie ścianek drutu o małej średnicy. Tego rodzaju bardziej trwały i niezawodny niż zwykłe rury niewzmocnionej, ale ma wyższy koszt. W związku z tym zapotrzebowanie na zwykłej postaci populacji jest znacznie wyższe niż w konstrukcji sztywnej ramie.

Filmy na temat „Nowa toaletowego”

Ponadto, karbowane rury z tworzywa sztucznego różną długość. Producenci oferują wymiarach 23 cm na 50 cm średnicy na końcach jest na ogół standardowa. 11 cm do podłączenia do pionu kanalizacyjnego, 13,5 cm, 7,5 cm, zewnętrzną i wewnętrzną stroną na drugą. Wybór długości określonej przez odległość, przy której ścieki toaleta znajduje się na gnieździe. Nie należy przyjmować wielkości spoiny, ponieważ po zainstalowaniu konstrukcja będzie bardzo napięty, co może prowadzić do nieszczelności.

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne