WikiWiex.com

Co jest przewód bazalt i jak go używać?

Filmy na temat „Jak korzystać z pistoletu do kleju?”

Wiesz, wełny bazaltowej, słyszałem. Ale kiedy przyszło do budowy łaźni, okazało się, że budowniczowie są zaliczane do oszacowania, a przewód bazaltu. Nie mam pojęcia, co to znaczy, więc postanowiłem dowiedzieć się z wami prosić taki wykonawców pytań po prostu nie chce, że nie rozumiem, jak mam pojęcia o tych sprawach, i starał się nie liczą mi nic innego, że materiały i robocizna.

Filmy na temat „Podłączanie diody LED do złącza USB”

sznury bazaltowe

Podczas termicznego agregaty izolacyjne stosowane przewód bazaltu - ultartonkogo materiał z włókien bazaltowych. Materiał ten wykonany jest z płótna, który jest otrzymywany z włókien. Jego warkocz - lub cross-tkanie lub wędrujące od samego bazaltu lub szkła. Sprzedawane materiału w rolkach. Opakowanie szczelne. Co do typów kabli, różnią się gęstością i średnicy.

Podobne filmy „Sprut Saburo - przewód powszechne stosowanie”

W rzeczywistości, nawet jeśli nie słyszałem takiego materiału, jest on powszechnie stosowany, w tym - do budowy łaźni. To nadaje się do pomieszczeń, w których temperatura powierzchni izolowanej osiąga -1900S- + 10000S różną wytrzymałość, przyjazność dla środowiska, trwałość, doskonałe wytrzymać każdy temperatura niepalne.

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne