WikiWiex.com

Jak zrobić w kształcie litery T ściany działowe z cegły w kąpieli z bali?

Podobne filmy „Okosyachka drzwi w wannie - jak zrobić / Master domku?”

Dzień dobry, rada pomoc! Wybudować łaźnię, wylano fundament. Planuje zrobić partycji ścianę w kształcie litery T w pół cegły grubości. Czekamy na zadokowany z dziennika za pomocą gniazda w ścianie domu dziennika, gdzie głową muru. Myślę, że to daje kabin dziennika normalny skurcz. Szerokość rowka jest pół cegły i głębokość około 5 cm. Betonowa lub pręt zbrojeniowy lub siatka co 4 rzędy kamienia. Piec metal w Cegła tej samej ścianki kontaktowe. Czy mój pomysł jest prawidłowy? Powiedz mi, proszę!

Wideo na „blokach keramzytu. Istotne Funkcje // FORUMHOUSE”

planowanie kąpiel

Sama zasada odpowiednich połączeń. Ale! Cegła na ogół trudne do wywołania odpowiedniego materiału na parę. Musisz być wzmocniona izolacja, pokryte na wierzchu okapnicą. Nie zapomnij o potrzebie dodatkowego wykończenia innych pomieszczeń. Tak, to ma sens, aby zrobić partycję szkieletowej z izolacją. Byłoby lepiej, aby rozgrzać.

Wideo na „partycji w kąpieli opilkobetona”

Inną wadą cegły - tworzenie się kondensatu, co będzie miało negatywny wpływ na Łaźnie. Tak, i to dobry ciepły mur nie może, ze względu na to, co masz do ogrzania się więcej pary. W ogóle, to nie ma potrzeby korzystania z cegły. Sprawiają, że ekran komina lub tarczę lepszego wysuszeniu po kąpieli procedur, a ściana jeszcze umieścić tuszy.

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne