WikiWiex.com

Obliczenia są kąpiele fundamentowych z podobnych obliczeń dla domu?

Video na „okien: pleśni, grzybów, astmy lub właściwej wentylacji”

Musiałam liczyć fundament dla domu. Teraz mam zamiar umieścić wannę, ale nie wiem, czy to prawda, wszystko zaprojektowane, jak nigdy przedtem kąpiel nie budować. Chcę zapytać, czy kąpiele obliczenia fundamentów różnią się od podobnych obliczeń dla domu. Jeśli tak, to jakie. Podejrzewam, że są jakieś niuanse, że powinny być brane pod uwagę, ponieważ w temperaturze łaźni i wysokiej wilgotności. Podziel się przebiegły budowę fundamentu dla niego.

Filmy na temat „Instalowanie podstawy pala specjalny sprzęt Białoruś”

fundamentów

Mamy Spieszę uspokoić wam dobrą nowinę. Nie ma żadnych specjalnych sztuczek: fundament pod wanną jest obliczana w ten sam sposób i pod domem. Teraz, gdy już poradził sobie z tak poważnym obliczeń, kąpiel dla ciebie - bułka z masłem. Ale boisz się wilgoci nie jest na próżno. Będziesz musiał dokładnie przemyśleć układ odpadów.

Filmy na temat „Przygotowanie betonu”

Czy jesteś doświadczonym budowniczym, więc odważył się dać tylko jedną radę. Tworzenie wysokiej jakości podłogi w wannie. Teraz, wielu zaczęło robić nadzienie na parterze. Bardzo popularne ogrzewanie podłogowe w łazience. Plusy są oczywiste: to podłoga nie jest progniet, a woda nie przedostaje się przez fundament. Wiesz, że wilgoć - najgorszym wrogiem konstrukcji budowlanych. Tak więc, od jej bronić lepiej.

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne