WikiWiex.com

Cechy r kamień dekoracyjny

Podobne filmy „UKŁADANIA sztuczny kamień”

Porfir zadaje pytanie:

Podobne filmy „Spoinowanie do układania kamienia dekoracyjnego”

Witamy! Ostatnio kupiłam mały domek kraju na rodzinne wakacje. Wewnątrz mamy już ugruntowaną pozycję, on nam odpowiada pod każdym względem. Teraz jest czas, aby udoskonalić obszar w pobliżu domu. Na tym etapie mamy: wielki trawnik, dwa jabłka i jedno drzewo brzoskwini. Wkrótce zrobimy alpejskiego wzgórza i umieścić mały dekoracyjny fontannę. Musimy połączyć wszystkie te urządzenia do głównego wejścia na dziedziniec i wejście do domu. Żona proponuje, aby śledzić kamienia dekoracyjnego, ale dla mnie, ten pomysł wydaje się wątpliwe. Widziałem trochę brudu na nich po deszczu, są one łatwo uszkodzić. Wydaje mi się, że jest to bardzo niepraktyczne pomysł. Układanie kamienia dekoracyjnego - trudne zadanie, czy nie? Zainteresowany opinią.
odpowiedzi ekspertów:

Wideo na temat „Charakterystyka położenia spoin przy układaniu”

Kroki do układania dekoracyjnych ścieżki kamień ogrodowy

Kamień dekoracyjny jest idealny nie tylko na fasadach, ale również do układania ścieżek ogrodowych. Przy wyborze skały Nie zaleca się używania coquina i wapienia, a ich żywotność jest zbyt mała. A biorąc pod uwagę również fakt, że ścieżki ogrodowe znajdują się na otwartym powietrzu, układanie tych ras potrwa długo. Poza faktem, że układanie kamieni ozdobnych wygląda bardzo ładnie, ten materiał oraz wszystko ma bardzo wysokie właściwości wytrzymałościowe.

Filmy na temat „technologii betonowej nawierzchni drukowanej. Ślady obszarze niewidomych, miejsca parkingowe, place, tarasy”

odnośnie do r kamień dekoracyjny z ich rąk, ale to nic wielkiego. Najłatwiej jest powierzyć tę pracę do opanowania, ale jest to możliwe i aby zrobić to z silnego pragnienia. Najpierw trzeba dokonać wylewka betonowa lub zamiast piasku wypełnienia warstwy wynosiła około 10 cm. Należy używać solidne kraty, które powodują zaprawy cementowo-piaskowej. Nie jest konieczne, aby opóźnić niosek, bo jeśli roztwór wysycha, tor będzie służył długo.

Między kamieniami nie jest pożądane, aby mieć duże luki (do 8 cm). W zimie woda spadnie na niego, a od ciągłego zamrażania-razmerzaniya torze pogorszeniu. możliwe jest również ustalenie i niewielka granica, ale nie jest to konieczne, w razie potrzeby.

Filmy na temat „Umieszczanie dekoracyjny kamień. Part 1”

Jednak wiele z nich obawia się, że kamień może brudzą z cementem. Jeśli tak się stanie, nie trzeba pocierać ją raz wilgotną ściereczką. Będzie to zepsuć tylko strukturę. Aby uniknąć plam, trzeba poczekać, aż wyschnie cementu, a następnie usunąć pozostałości za pomocą łopatki i wytrzeć suchą szmatką.

Ścieżki ogrodowe okresowo można myć pod bieżącą wodą, ale nie zbyt często. Utwór z kamienia dekoracyjnego wyglądają bardzo estetycznie, oprócz ich murze nie jest tak skomplikowane.

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne