WikiWiex.com

Czy to możliwe, aby kąpiel na parterze domu mieszkalnego?

Filmy na temat „budowa domu mieszkalnego”

Czy to możliwe, aby zbudować saunę w piwnicy kamienicy? Mam dom na wzgórzu. Chcę to zrobić na tej stronie wanny. Mam zamiar budować oddzielnie. Sam dom jest cegła z ogrzewaniem gazowym. Żyjemy tam na stałe.

Filmy na temat „problem domu bloku żużlowym i nie słuszna decyzja”

Myślę, że aby obszar łaźnia parowa z 11 m2. Plany zakupem pieca Tunguska wynosi 16 litrów, ale nie wiem, czy pasuje i gdzie jest lepiej umieścić. Czego potrzebuję, komin, jeśli planujesz go wydrukować w dwóch sypialni podłodze?

Kąpiel na pierwszym planie

Filmy na temat „Making zlewni i drenaż fundamentu, porady i wskazówki dotyczące instalacji, usuwanie wody z terenu”

Planowana powierzchnia pary jest normalne, chociaż „turn” jest nigdzie. Ten problem jest rozwiązany poprzez podniesienie górnej półki 80-90 cm. Również w wanna mogą być umieszczone zarówno produkcji krajowej lub (a) ciepła 200-300 litrów, jeżeli wysokość umożliwia.

Rozważmy drenaż. Jest to szczególnie ważne, jeśli kanalizacja nie był pierwotnie przeznaczony dla dodatkowej ilości ścieków. Zapewnienie oddzielnej pompy, a najlepiej - i oddzielny otwór spustowy.

Wideo na „parterze w wysokim gruntowych. Zalecenia wykonane // FORUMHOUSE”

Co do pieca, nie zbyt duży model. Ogromna moc do niczego, więc wybrać skromny piekarnik. Umieścić go tak, że jest tak małe, jak to możliwe zapobiegać, a dobry zaizolować: Mur ogrzeje zbyt długo, a to niepotrzebne zużycie paliwa. Izolować piekarnika, w taki sposób, by nie podgrzewał jego zewnętrznej ściany.

Najbezpieczniejszym rozwiązaniem układ komin - ceramiczny projekt. To nie jest zbyt mocno ogrzewane, co pomaga uniknąć pożaru. Nawiasem mówiąc, ceramiczny komin doskonale pomaga ogrzać dom.

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne