WikiWiex.com

Homemade przyczepa Bath

Filmy na temat „piec w kąpieli. Home-made lub konfekcja? Dlaczego nie termofor!”

Mam możliwość zorganizowania kąpiel w przyczepie. Znajomi nie podoba mi się pomysł, że to nie będzie kąpiel i parodia. Ale chcę, aby to zrobić. Istnieje kilka powodów:

Filmy na temat „domowej roboty led kąpiel na LED wstążka DIY własne ręce”

1. Ziemia bez ochrony, jeśli więc rozpocząć budowę drewna, wtedy będę martwić, jeśli nie palić „życzliwych”, a metal wagon - że stanie się on. Nadszedł czas.
  2. Po drugie, nie mam czasu, żeby angażować się w budowę i zestaw przyczepa - i bez żadnych problemów.
  3. Plus, możemy poważnie myśleć o obszarze przebudowy. Przeniesienie zakończyć budowa nowej lokalizacji jest problematyczne, jak przyczepy - łatwo.

Ogólnie rzecz biorąc, pomysł kąpieli w przyczepie bardzo lubię. Powstaje pytanie, jak to zorganizować. Co jest potrzebne do dobrego klimatu? Interesuje wszystko: ciepła, pary, wentylacji. A powiedz mi, czy nadaje się do kąpieli bazaltowe płyty Bazalit-DV lub potrzebujesz inną izolację?

Filmy na temat „kotłowni, domowej roboty układ metalu o wysokiej sprawności Część 2 / Hot Mistrz 9 ogrzewanie garażu”

Projekt kąpieli - trailer

Zacznijmy od wentylacji. To zależy od tego, czy masz normalną komorę łaźnia parowa lub gazowo parowego. Dlatego przed rozwiązywaniu pozostałych problemów, należy zwrócić uwagę na priorytetową zdolność do zapewnienia dobrej wentylacji w przyczepie.

Filmy o „domowej kąpieli w lesie!”

Co do pary i hydroizolacji, lepiej być montowane na zewnątrz izolacji, aby ułatwić suszenie przyczepy po zabiegu. Wewnątrz wanny też będą musiały być zakończone. Materiały - według własnego uznania, najważniejsze, że warstwa izolacyjna została dostarczona, miał małą przestrzeń powietrzną.

Jako izolacja kombinezon Tyvek. Będzie ono doskonałą ochronę do izolacji cieplnej, obejmujące je z metalu. Od wewnątrz wanny można platerowane lub penotermom izolona.

Filmy na temat „Najtańszy pokój pod klucz przewoźne mobile łaźni z baru”

Nawiasem mówiąc, mądry stocznie termokurczliwą izolacji. Taka opcja jest dopuszczalna, jeśli nie jesteś zadowolony z Rockwool lub parki. Metalowa powierzchnia potrzebujących leczenia wysokiej jakości. Nie skąpić na farby, podkładu i nie leń z przygotowaniem powierzchni.

Innym ważnym - zapewnić odpływ kondensatu do piwnicy. to musi on występować na ściankach metalowych - odpowiednio przygotować.

Wideo na „Homemade kąpieli nad brzegiem Morza Białego”

Eksperci uważają, że do kąpieli odpowiedniego szkła piankowego. Jest bezpieczny dla środowiska, hydrofobowa i nie boi się wysokich temperaturach. Uwaga!

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne