WikiWiex.com

Czy jest możliwe aby jakoś usankcjonować „przechwytywanie” z ziemi?

Wideo na „matrycy. Mały zima jądrowa. Co się stało 200 lat temu?”

Pytanie od Antoniny Iwanowny

Dzień dobry, drodzy eksperci. W naszej rodzinie nie było trudności - mianowicie w kraju zbudowaliśmy szopę, struktura wystarczająco stabilny (w ramach filarów wylany fundament). Ale ostatnio, mój mąż i ja okazało się, że budynek przekroczył granice terytorium.

Czy jest możliwe aby jakoś usankcjonować „przechwytywanie” z ziemi?

Filmy na temat „Rosja obrechena.Kitay rozpoczęła aneksji Syberii bez hałasu i nasz pyli.Krym, Syberia jest Twój!”

odpowiedź eksperta

naves8
Dzień dobry. Niestety, jestem budowniczym, nie prawnikiem, a ja odpowiem tak jak ja to rozumiem.

Podobne filmy "Barboskiny - 148 seriya.Spasenie ziemi (nowa seria)"

Więc spojrzeć na wszystkie dokumenty, które masz w tej chwili - jeśli witryna została raz wprowadzone do rejestracji katastralnej przed 1 marca 2008 roku, a granice na papierze nie jest specjalnie nagrany, można łatwo teraz szukać granic wyrafinowania, które mogą ulec zmianie o 10% (przy założeniu, że nie ma sąsiadów, a także zgodność z ogólnej powierzchni).

Ale jeśli strona jest zarejestrowana po tej dacie - nie można pomóc, należy najpierw zwrócić się do administracji oświadczenia w sprawie przekazywania gruntów na własne potrzeby, a dopiero potem - żeby go odkupić.

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne