Czy jest możliwe aby jakoś usankcjonować „przechwytywanie” z ziemi?
Wideo na „matrycy. Mały zima jądrowa. Co się stało 200 lat temu?”
Pytanie od Antoniny Iwanowny
Dzień dobry, drodzy eksperci. W naszej rodzinie nie było trudności - mianowicie w kraju zbudowaliśmy szopę, struktura wystarczająco stabilny (w ramach filarów wylany fundament). Ale ostatnio, mój mąż i ja okazało się, że budynek przekroczył granice terytorium.
Czy jest możliwe aby jakoś usankcjonować „przechwytywanie” z ziemi?
Filmy na temat „Rosja obrechena.Kitay rozpoczęła aneksji Syberii bez hałasu i nasz pyli.Krym, Syberia jest Twój!”
odpowiedź eksperta
Dzień dobry. Niestety, jestem budowniczym, nie prawnikiem, a ja odpowiem tak jak ja to rozumiem.
Podobne filmy "Barboskiny - 148 seriya.Spasenie ziemi (nowa seria)"
Więc spojrzeć na wszystkie dokumenty, które masz w tej chwili - jeśli witryna została raz wprowadzone do rejestracji katastralnej przed 1 marca 2008 roku, a granice na papierze nie jest specjalnie nagrany, można łatwo teraz szukać granic wyrafinowania, które mogą ulec zmianie o 10% (przy założeniu, że nie ma sąsiadów, a także zgodność z ogólnej powierzchni).
Ale jeśli strona jest zarejestrowana po tej dacie - nie można pomóc, należy najpierw zwrócić się do administracji oświadczenia w sprawie przekazywania gruntów na własne potrzeby, a dopiero potem - żeby go odkupić.
O płytek i paneli podłogowych w korytarzu bardziej szczegółowo
Jaka jest struktura kapitału
Problemy z tapetowanie sufitu
MP z Petersburga zapytał administracji miasta, aby rozwiązać problem z właścicielami garaży…
Niezarejestrowani działki można sprzedać
Seria pożarów w kompleksach garażowych doszło w południowo-zachodniej części Moskwy
Tomsk Rada Miejska jednostronna z właścicielami garaży
W garażu wieży w Omsku nowy właściciel
Chcesz garażu? Ale też trzeba czegoś od ciebie ...
Nowa fala walki przeciw „garażach ludzi” w Strogino
„Dacha amnestii” dla garaży
Dokumenty normatywne dla prywatyzacji garażu
Papierkowa robota dla garażu
Dokonywanie garaż
Prześwit pod garażem
Oznaczanie gruntu należącego
Obszar Prigarazhnaya
Prywatyzacja gruntów
Uznanie praw własności do garażu na drodze sądowej
Budowę garażu
Jak sprawdzić spawanie?